ČIŠČENJE INDUSTRIJSKIH OBJEKTOV

ČIŠČENJE INDUSTRIJSKIH OBJEKTOV

čiščenje industrijskih objektov,proizvodna hala stropČiščenje industrijskih objektov je zelo zahtevno in za kvalitetno izvedbo čiščenja je potrebno imeti tudi izkušene izvajalce. V našem podjetju  čistimo predvsem poslovne stavbe, hale, hangarje, proizvodne obrate, itd… Vsekakor je tudi tehnika čiščenja zelo pomembna.

Izvajamo tudi ostala čiščenja: čiščenje velikih skladišč, čiščenje sten in stropov, prav tako izvajamo zunanje čiščenje fasade, višinsko čiščenje obratov ..

ČIŠČENJE SOLARNIH CELIC

čiščenje solarnih panelovSolarne celice so  dolgoročna investicija in zato je še posebej pomembno vzdrževanje in čiščenje. Ponujamo ročno ali strojno čiščenje  solarnih elektrarn.

Solarne celice so izpostavljene različnim vremenskim vplivom in umazaniji kot je  prah, smog, listje.Solarne panele  je potrebno redno periodično čistiti da bi zmanjšali same izgube in povečali izkoristek fotovoltaičnih panelov.

Izgube  zaradi neočiščenih panelov so lahko tudi do 40%, zato se redno čiščenje celic  izplača.

 

  • Generalno čiščenje sončnih celic
  • Strojno čiščenje 
  • Obnova in premaz sončnih celic
  • Redna čiščenja (mesečno/periodično)

ČIŠČENJE STEKLENIH POVRŠIN

čiščenje steklenih površinSteklene površine so pomembne za ugled vašega podjetja, te pa se zaradi občutljivosti in izpostavljenosti hitro umažejo in se na njih nabira  umazanija, jih moramo vsekakor pravilno čistiti in negovati.

Specializirani smo za čiščenje zahtevnih steklenih površin,steklene površine na višini,poslovne stavbe,steklene fasade, podjetja, poslovalnice, avtosaloni, čiščenje po gradbenih delih..